Molkers Däck AB

Vi förvarar dina däck

Kom in med däcken till oss och använd ditt utrymme i hemmet till annat. Det är viktigt att däcken förvaras i rätt förhållanden, det vill säga i en mörk lokal som helst är fri ifrån fukt.

Enkel och bekväm däckförvaring

Spara tid, arbete och utrymme.

Att lämna in däcken på vårt däckhotell är en smart, bekväm och trygg lösning för att garantera att däcken håller längre. På köpet slipper du släpa tunga och smutsiga däck, samt sparar utrymme i förrådet. Innan däcken läggs in tvättas de av noggrant, vi kontrollerar lufttrycket och sedan förvarar dem i en optimal miljö.

Har du frågor kring däckhotell? Kontakta oss så hjälper vi dig vidare!

Ord från våra kunder

Vårt mål är att alltid sträva efter nöjda kunder. Vi vill alltid veta vad våra kunder tycker, därför samlar vi in omdömen om deras upplevelse om oss och våra tjänster.

Frågor & Svar

Frågor och svar om däckhotell

Vad kostar det att förvara däcken på våra däckhotell?

Däckhotell kostar från 995 kr/säsong, mejla eller ring till oss för mer information.

Vad ingår när jag förvarar mina däck hos er?

Nedan har vi summerat punkter av vad du kan förväntas av när du förvarar dina däck hos oss:

• Förstklassig förvaring
Optimala förvaringsförhållanden för däck är svalt, torrt och mörkt och det är precis vad de får när de checkas in på något av våra däckhotell.

• Rengöring
När du lämnar in dina däck hos oss så ser vi till att dina däck tas om hand på bästa vis. Vi rengör både däck och fälg innan vi lägger in dem på förvaring till nästa säsong.

• Däckbyte
Vi är experter på däck, fälg och hjulskifte - det är vår specialkompetens och vi har många års erfarenhet

• Kontroll av mönsterdjup och lufttryck
Vi hjälper kontrollera dina däck. Det är otroligt viktigt att du har ett bra mönsterdjup och rätt lufttryck för att du skall kunna föra fram din bil säkert i trafiken. Därför är det en självklarhet att kolla du för dig säkert fram i fortsättningen.