Molkers Däck AB

Marknadens starkaste och säkraste däck

Vi erbjuder dig marknadens starkaste och säkraste däck. Hos oss finner du försäljning av däck och fälg mot såväl privatpersoner som företag i Hagfors.

Hållbara motorcykeldäck

Att kunna transporteras säkert och tryggt på din motorcykel eller moped är viktigt för din säkerhet.

Hos våran däckverkstad hjälper vi dig att få balans på ditt fordon. Eftersom du endast har två däck till dessa fordon är det extra viktigt att de har däck som är i bra skick. För det faktum att däckvalet likväl avgör hur bra din motorcykel rullar på vägarna avgör däcken hur säker du är på vägarna.

Låt oss ta hand om tvätten av dina däck

I Hagfors varierar vädret vilket gör att våra däck måste hänga med i svängarna.

För säkra, trygga och fina däck rekommenderar vi dig att du lämnar in de till vår däckverkstad för en hjultvätt. Det bildas lätt lager av vägsalt, bromsdamm, olja och tjära under och i dina däck. Vi har högkvalitativa däcktvättar för att kunna erbjuda dig säkra däck.

Har du några frågor eller funderingar? Kontakta oss!

Ord från våra kunder

Vårt mål är att alltid sträva efter nöjda kunder. Vi vill alltid veta vad våra kunder tycker, därför samlar vi in omdömen om deras upplevelse om oss och våra tjänster.

Frågor & Svar

Skriv en text som sammanfattar vilken typ av frågor som besökaren kan få svar på här, detta kan vara generellt mellan sidor.

Vilka fordon erbjuder ni däck till?

Vi erbjuder dig däck med personbilar, lastbilar, traktorer och motorcyklar.

När behöver jag byta däck?

Vi rekommenderar att du byter dina däck när slitbanan har nötts ner till den rekommenderade nivån för mönsterdjup (1,6 mm för sommardäck och 3 mm för vinterdäck). Sidväggen är skadad, det finns hål som är större än 6 mm i diameter i slitbanan. Däcket är äldre än 6 år.